Kreditrating

Skiltefabrikken Svendborg bliver bedømt hver dag

Soliditet har den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet, hvor Skiltefabrikken Svendborg tilhører nu gruppen af AA-kreditværdige virksomheder i Danmark. Soliditet rating-varemærke er velkendte symboler, som tydeligt viser, at vores virksomhed er en pålidelig samarbejdspartner.

Soliditet kreditvurderingsmodel bedømmer alle virksomheder ens, bedømmelsen er uvildig og vi bliver sammenlignet med andre virksomheder i samme branche.

Soliditets kreditvurderingsmodel er den eneste model, som er så omfangsrig, at den kan fange op til 68 procent af alle konkurser allerede et år i forvejen. Det er grunden til, at så mange virksomheder benytter sig af Soliditet kreditvurdering, når de søger nye forretningspartnere, kunder eller leverandører.
 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 


 

 


AAA – Højeste kreditværdighed
For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

AA – God kreditværdighed
For at opnå en AA (Dobbelt-A) skal der være tale om en virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. AA er den højeste rating, som en enkeltmandsvirksomhed kan få.

A – Kreditværdig
For at opnå A (Enkelt-A) skal der være tale om en virksomhed med tilstrækkelig evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

NY – Nyetableret
Der findes ingen negativ information om virksomhedens betalingsevne. Udviklingen bør følges nøje.

B – Kredit mod sikkerhed
Der er en kreditrisiko. Virksomhedens evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser bedømmes som svag.

C – Kredit frarådes
Der er en høj kreditrisiko. Virksomhedens evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser bedømmes som meget ringe.

IR – Ikke fastsat rating
Væsentlig information om virksomheden savnes eller er uaktuel.

 

 

Vi er klar til at hjælpe
Ring 62 21 92 00

Det er da værd at skilte med
alt det du er god til?