Personbiler

Nyt look til din bil?

Er du blevet træt af farven på din bil og ønsker du et nyt look? Lav farveskift, det er nemt og hurtigt. Hos Skiltefabrikken Svendborg tilbyder vi mere end 100 forskellige foliefarver fra anerkendte mærker så som 3M, Avery og Arlon m.f., så kvaliteten er med hvilket betyder, at vi kan give garanti på både folie og montage.
Vores fremgangsmåde med ét helt stykke folie gør, at vi indpakker din bil, så det ligner en lakering. Vi prøver så vidt muligt at undgå uskønne samlinger og overlap.
Vores mange års erfaring og faguddannet personale samt ekspertise er din garanti for, at din bil er i sikre hænder hos os. Hos Skiltefabrikken Svendborg går vi op i kvalitet og bestræber os på at finde den bedste løsning, der opfylder netop dine ønsker. – Det er kun fantasien sætter grænsen.
Udover at give din bil et friskt, farvefuldt look, fungerer folieindpakningen også som et ekstra beskyttende lag for den originale lak på din bil.
Det vil sige, at originallakken bliver beskyttet mod solens stråler, stenslag, ridser fra f.eks. vaskebørster, så når bilen skal sælges får du blot fjernet den beskyttende folieindpakning af os, og din bil fremstår med en frisk lak, der tiltrækker de fleste købere og har en højere salgspris.
Kontakt os her på siden eller ring til os, vores rådgivere sidder klar til at finde den bedste løsning inden for bilreklame til jeres virksomhed.

Vi er klar til at hjælpe
Ring 62 21 92 00

Det er da værd at skilte med
alt det du er god til?